Ontdek Pureness

Pureness is dé beurs voor gezonde en natuurlijke lifestyle producten met de hoogste kwaliteitseisen. U ontmoet op deze beurs exposanten op het vlak van beauty, wellness en health, die werken met natuurlijke grondstoffen afkomstig uit de biologische landbouw.

 

Duurzame trend

Het toenemende bewustzijn van consumenten en de innovativiteit en daadkracht van de biologische sector zorgen ervoor dat er steeds meer nieuwe duurzame, gecertificeerde producten in omloop komen. Deze producten vinden een steeds grotere afzetmarkt en concurreren steeds krachtiger met niet gecertificeerde producten.

 

3 redenen om nú een stand te boeken

In de biologische sector zijn persoonlijke ontmoetingen en rechtstreeks contact van groot belang. Daarom wordt de Bio-beurs door bezoekers en standhouders sterk gewaardeerd.

  1. 10.000 bezoekers
    Bio-beurs en Pureness bieden als beurs-duo een sterk platform waar standhouders optimaal zichtbaar kunnen zijn. De afgelopen jaren is de Bio-beurs sterk gegroeid en in 2020 worden weer zo'n 10.000 bezoekers verwacht. Bezoekers die geïnteresseerd zijn in úw diensten of producten! Maak kennis met nieuwe klanten en verstevig de banden met bestaande klanten.

  2. Naamsbekendheid
    Zichtbaarheid en profilering is ook in de duurzame, biologische markt van het grootste belang. Pureness is daarbij dé plek om te laten zien waar u voor staat en wat u bezoekers te bieden hebt. Tegelijk is het de beurs ideaal om de markt te onderzoeken en te analyseren en uw merk op basis daarvan nog sterker te positioneren.

  3. Inspiratie en kennis
    De Bio-beurs staat bij standhouders en bezoekers bekend om zijn sterke inhoudelijke programma. Met Pureness zal dit programma verder uitgebreid worden met sprekers over bijvoorbeeld keurmerken voor natuurcosmetica, visagisten en andere experts. Binnen het algemene workshopaanbod is elk jaar extra aandacht voor startende ondernemers en de laatste ontwikkelingen in onderzoek. De beurs zal u niet alleen zichtbaarheid bieden, maar ook volop kennis en inspiratie.

Stand boeken

 

Pureness producten 

Er zijn veel producten die goed in dit concept vallen. Uiteraard gaat het daarbij steeds om producten met een (privaat) keurmerk:

Doelgroep

Er zullen, naast de winkeliers van biologische speciaalzaken, inkopers Retail en groothandels bio en niet bio, nieuwe bezoekersgroepen uitgenodigd worden:

Ontmoet in januari 2020 zo'n 10.000 geïnteresseerde bezoekers, wees onderdeel van meer dan 375 standhouders uit de sector, vergroot uw netwerk, creëer nieuwe klanten en leads en vertel het unieke verhaal van uw merk!

 

Stand boeken


Kom naar PURENESS

2 dagen lang inspiratie en zakendoen

Een initiatief van