Goed voor jezelf - goed voor de wereld

 

Goed voor jezelf zorgen kan gelukkig heel goed hand in hand gaan met zorg voor de wereld! Daarom krijgen ook merken in de categorie Wellness & Beweging een mooie plek binnen het concept Pureness.

 

Denk hierbij bijvoorbeeld aan yogamatten en meditatiekussens die gemaakt zijn van biologisch katoen. Maar ook heilzame etherische oliën, gemaakt van biologisch geteelde kruiden en dekens van biologische wol zijn producten die een plek verdienen bij Pureness.

 

Een productcategorie die bijzonder goed bij duurzame Wellness & Beweging past, is het zogenaamde Super Food. Vanuit het bewustzijn van het effect van voeding op je gezondheid, is Super Food bij een bewuste groep consumenten al een aantal jaren populair en zelfs geïntegreerd tot levensstijl.

 

Super Food is een verzamelterm voor natuurlijke voeding met een bijzonder grote hoeveelheid aan vitamines, mineralen, enzymen en andere belangrijke voedingsstoffen. Deze voeding voldoet altijd aan het criterium “Raw Food”, wat inhoudt dat de producten niet of slechts minimaal bewerkt zijn en nooit boven de 45 graden verhit zijn.

 

Tijdens Pureness zullen innovatieve producten op het vlak van Wellness en Beweging gepresenteerd worden die het bio-keurmerk of het GOTS-keurmerk dragen.

 


Boek een stand op PURENESS

Bekijk de mogelijkheden

Een initiatief van