Koningin Maxima opent Bio-beurs 2018

 

Met grote trots mogen wij bekend maken dat niemand minder dan Koningin Maxima de Bio-beurs zal openen. Op 17 januari zal de Koningin de officiële opening verrichten en vervolgens vergezellen wij haar voor een rondleiding over de beurs. Dit is natuurlijk een prachtige kans om de Koningin onze mooie biologische sector te laten zien.

Directeur Bavo van den Idsert licht toe: “We zijn zeer vereerd dat Koningin Maxima onze uitnodiging heeft aangenomen. We laten haar op de Bio-beurs graag zien welke concrete oplossingen biologische landbouw en voeding bieden voor maatschappelijke issues als klimaatverandering en biodiversiteit.”

Programma zorgvuldig samengesteld
Wij hebben het programma voor de opening en de route over de beursvloer zorgvuldig vastgesteld in overleg met de Rijksvoorlichtingsdienst. De stands die Koningin Maxima bezoekt en de mensen die ze spreekt zijn al geselecteerd.

 

 

Veelgestelde vragen

Q: Kan ik aanwezig zijn bij de openingshandeling?

A: Er is een beperkt aantal plaatsen in de zaal waar de openingshandeling plaatsvindt. Bionext selecteert de genodigden in samenwerking met de IJsselhallen, Biohuis, BioNederland en de BioWinkelVereniging. Genodigden ontvangen hun persoonlijke uitnodiging in de week voorafgaand aan de beurs.

Q: Kan ik een plek krijgen in de rondleiding van de Koningin?
A: De stands die de koningin bezoekt en de mensen die ze spreekt zijn al geselecteerd. Bionext heeft het programma zeer zorgvuldig samengesteld met als doel maximale aandacht voor biologisch. Uitgangspunt hierbij is de boodschap die we over willen brengen.

Q: Kan ik foto’s maken van de Koningin?
A: Dit is niet mogelijk. Bionext zorgt voor een professionele fotograaf en een cameraman die beeld maken. Enkele dagen na de Bio-beurs kunt u alle beeldmateriaal terugvinden op de site. Wij zorgen ervoor dat er genoeg mooie beelden gemaakt worden van de Koningin op de beurs.

Q: Kan ik de Koningin een presentje of iets te eten/drinken aanbieden?
A: Koningin Maxima kan geen cadeautjes, bloemen of samples in ontvangst nemen en kan geen hapjes of drankjes proeven.

 


Inspireren, delen en ontmoeten!

Kom naar PURENESS

Een initiatief van